Zvýšte svoje šance na záchranu života s našimi AED školeniami

Nedávno sme Vás informovali o tom, ako náš AED defibrilátor CardioAid-1 znova dokázal svoju hodnotu a zachránil ďalší ľudský život v obci Pernek.

 

Táto udalosť neunikla pozornosti verejnosti a mnohí z Vás ju isto zaznamenali v televíznych spravodajských reláciách.

Dnes by sme Vám radi poskytli bližší pohľad na proces, ako pripravujeme našich zákazníkov na situácie, kedy budú potrebovať použiť AED defibrilátor a poskytnúť prvú pomoc.

8de142d5-ced6-4a41-8137-330f8898ce1c

Interaktívne školenia prvej pomoci s využitím AED defibrilátora sú dôležitou súčasťou našej snahy pripraviť každého na to, aby mohol rýchlo a efektívne reagovať pri záchrane ľudských životov.

Naša filozofia sa neobmedzuje len na dodávku moderných zdravotníckych prístrojov, ale aj na poskytovanie vzdelávania a podpory, ktorá je nevyhnutná pre ich úspešné použitie.

Naši klienti nie sú iba majiteľmi AED defibrilátorov, ale sú aj aktívnými účastníkmi našich interaktívnych školení.

f3475db1-50aa-4f60-8972-5569317c24cf

Počas našich školení sa získavajú nielen teoretické znalosti, ale tiež praktické skúsenosti, ktoré môžu zohrať kľúčovú úlohu v záchrane života.

Skúsení profesionálni záchranári nás podporujú pri týchto školeniach, a účastníci majú možnosť vidieť a zapojiť sa do situácií, ktoré môžu v reálnom živote vzniknúť.

Interaktívne školenia zahŕňajú použitie tréningovej verzie AED defibrilátora, čo umožňuje účastníkom získať praktické zručnosti a dôveru v jeho obsluhu.

školenie_prvej_pomoci

Okrem toho vytvárame situáciepri ktorých účastníci môžu uplatniť svoje znalosti a dovednosti v praxi.

To vytvára reálnu atmosféru a pomáha ľuďom získať neoceniteľné znalosti o tom, ako reagovať v núdzovej situácii.

Našou konečnou snahou je vytvárať prostredie, v ktorom sa každý cíti schopný a pripravený pomôcť.

Veríme, že jedna malá akcia môže znamenať rozdiel medzi životom a smrťou.

5c12adff-17d6-476a-b9ad-c5626629b283

Práve preto sme hrdí na tože naše riešenia nielen uľahčujú starostlivosť o zdravie, ale aj dávajú ľuďom schopnosť konať a zachraňovať životy.

Ak by ste potrebovali akékoľvek rady alebo informácie ohľadom výberu správneho modelu AED defibrilátora, jeho umiestnenia alebo registrácie na operačnom stredisku 155, neváhajte nás kontaktovať.

Sme tu pre Vás, aby sme Vám pomohli zvýšiť bezpečnosť a ochrániť životy.

Vaša bezpečnosť je pre nás prioritou.