‼POZOR NA PODVODNÉ STRÁNKY PONÚKAJÚCE AED DEFIBRILÁTORY ZA PODOZRIVO NÍZKE CENY‼

Vážení priatelia,
 
v poslednom čase sme zaznamenali narastajúci trend podvodných stránok, ktoré ponúkajú AED defibrilátory za podozrivo nízke ceny. Po dôkladnom preskúmaní týchto stránok a ich obchodných podmienok sme dospeli k záveru, že ide evidentne o podvodné praktiky.
POZOR PODVOD (1)
 
Je dôležité si uvedomiť, že AED defibrilátory sú kritickými zdravotníckymi zariadeniami, ktoré môžu zachrániť život v prípade srdcového zlyhania. Avšak, pri nákupoch z pochybných stránok hrozí riziko zakúpenia nekvalitného produktu, ktorý nemusí byť schopný poskytnúť potrebnú pomoc v kritických situáciách.
 
Na základe našich skúseností odporúčame, aby ste pri plánovanom nákupe AED defibrilátora dôverovali overeným dodávateľom, ktorí majú v oblasti zdravotníckych pomôcok dobrú povesť a poskytujú spoľahlivé produkty. Vaše bezpečie a zdravie sú prioritou a nákup takéhoto dôležitého zariadenia by nemal byť podcenovaný.
 
Radi by sme tiež zdôraznili, že budeme zbierať ďalšie podnety týkajúce sa podobných situácií, aby sme mohli reagovať a informovať našu komunitu aj v budúcnosti.
Ak máte akékoľvek informácie alebo podozrenia týkajúce sa podvodných stránok ponúkajúcich AED defibrilátory, prosíme, neváhajte nás kontaktovať cez našu FB stránku Spencer Medical - zdravie je našou profesiou, alebo na emailovej adrese :
info@spencermedical.sk
 
Vaša spolupráca môže pomôcť ochrániť ďalších ľudí pred rizikom podvodných nákupov.
 
Pokiaľ máte záujem o nákup AED defibrilátorov od overenej spoločnosti, ktorá disponuje všetkými certifikátmi, má reálne skúsenosti s predajom AED defibrilátorov a poskytuje kvalitný servis, radi vám poskytneme odporúčania a informácie. Stačí sa na nás obrátiť a my vám pomôžeme vybrať spoľahlivý a dôveryhodný zdroj.
 
Ďakujeme Vám za pozornosť a dôveru.
 
S úctou Ing. Zoltán Beňo - konateľ spoločnosti Spencer Medical s.r.o.