Zachránený život v malej obci Pernek. Ako dňa 23. septembra sa AED defibrilátor od nás stal Hrdina dňa.

Dňa 23. septembra 2023 sa v malej obci na Záhorí Pernek odohrala scéna, ktorá nám všetkým pripomenula hodnotu ľudského života a dôležitosť byť na správnom mieste v správny čas. A v takom momente, keď sekundy rozhodujú o živote a smrti, náš AED defibrilátor CardioAid-1 360 J zasiahol a zachránil život. Už týždeň po jeho zakúpení.

Je to zázrak technológie, výskumu a vývoja kedy stroj, nie väčší ako malá dámska kabelka, a bežní ľudia ktorí nie sú profesionálni záchranári dokázali vrátiť srdce späť do rytmu, aby mohlo pokračovať v tom, čo robí najlepšie - udržiavať život. Ale nie je to len o technológii. Je to o komunite, ktorá uznáva hodnotu každého svojho člena a vie, že investícia do AED defibrilátora je v skutočnosti investíciou do zdravia a života svojich obyvateľov. 

Veľká vďaka a poklona patrí ľuďom, ktorí použili AED defibrilátor a predstaviteľom obci Pernek, že sa rozhodli tento prístroj zakúpiť.

Keď sme zakladali naše podnikanie, mali sme jasnú víziu: poskytnúť jednoduché a efektívne nástroje na záchranu životov. Ak niekto povie, že vízie sa nesplnia, nech sa pozrie na obec Pernek. Táto udalosť nám ukázala, že sme na správnej ceste a že naša práca má zmysel.

Je to veľká satisfakcia pre naše podnikanie pri čítaní podobných správ ako náš defibrilátor zachránil život. Je to aj príležitosť na zamyslenie. Ako môžeme spoločne urobiť viac? Ako môžeme ešte viac pomôcť našim obciam a mestám? AED by mal byť taký bežný ako hasiaci prístroj, pretože nikdy neviete, kedy bude potrebný.

Zdieľame tento príbeh s vami nie len preto, aby sme inšpirovali ďalšie obce a mestá. Nech je táto udalosť pripomenutím toho, aký je zázrak života, a aká je cena, keď ho dokážeme zachrániť.

Dúfame, že tento blog vás inšpiruje tak, ako nás inšpiroval Pernek. Nechajme našu víziu ožiť v každej obci, meste, škole a pracovisku. Lebo každý život je drahocenný a my máme nástroje, aby sme ho ochránili.

Viac informácií o samotnom AED defibrilátore nájdete tu :